СТАНЕТЕ ЧЛЕН

Почитувани,

На Вашиот пат кон успехот ќе се соочите со многу предизвици затоа што тоа е составен дел на деловното работење. Во сите овие ситуации, не двоумете се да ни се обратите.

Доколку сакате да пристапите и станете член на Сојуз на организации на работодавачи на Македонија контактирајте не на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.rm.mk или со пополнување на пристапна изјава на следниот линк.